Analyse

Bij binnenkomst van een accu-pakket wordt deze geanalyseerd op functionaliteit. Dit proces is geheel geautomatiseerd om een zo’n stabiel mogelijk resultaat te behalen.

Herstellen

Na het analyseren genereert de computer een rapport, waarin per cel de gegevens beoordeeld kunnen worden en besloten kan worden wat er met het accu-pakket moet gebeuren. De kapotte accu-cellen worden vervangen met goede gereviseerde accu-cellen. Na het vervangen van de kapotte cellen wordt de gehele accu gereconditioneerd zodat deze weer optimaal is voor gebruik.

Testen

Na het herstellen van het accu-pakket wordt deze nog een keer volledig geanalyseerd. Komen hier geen foutmeldingen meer naar voren dan is het accu-pakket klaar voor gebruik.

Accu-pakket vervangen

Wij hebben accu-pakketten op voorraad, dus als u een kapot accu-pakket heeft dan kan deze direct vervangen worden door een volledig gereviseerd accu-pakket. Wij verwijderen dan het oude accu-pakket om deze te vervangen voor een volledig gereviseerd accu-pakket. Uw oude accu-pakket zal door ons worden meegenomen zodat wij deze weer opnieuw kunnen reviseren.